Nieuws

2018, een jubileumjaar

In mei 1993 zijn Toos en Jan begonnen met de camping. Dit jaar vieren we 25e jubileum.  In al die jaren hebben ze heel wat moois opgebouwd. Een mooi aangelegde groene camping met vele mogelijkheden en voor ieder wat wils.
- Ballonvaren doen Jan en Rud al 10 jaar met veel plezier. Iedere vaart blijft net zo mooi als de eerste. Blije gasten die genieten van het mooie uitzicht.
- Maar ook hebben we de B&B en de vakantiewoningen, deze laatste geheel in het thema van het ballonvaren, reeds 5 jaar in gebruik.
Zonder u was dit alles niet mogelijk geweest. Als dank hiervoor hebben we vele leuke acties bedacht.
- Wilt u ook een blijvend aandenken aan onze camping? Kom dan 3 dagen of langer kamperen. U ontvangt van ons een mooie herinnering.
- Daarnaast verloten we uit alle campinggasten per maand een 'Jubileum Kanjer prijs'. U ontvangt met deze prijs een behoorlijke korting op een ballonvaart (uitgevoerd door BallonAIRpoort).

Wie weet volgen er nog meer leuke activiteiten. Blijf deze pagina daarom goed in de gaten houden.

 

29 september Jubileum-feest

29 september zal in het teken staan van het jubileum. Van 11.00 - 17.00 uur zijn er tal van activiteiten voor jong en oud!
Wij zouden het leuk vinden dat jullie met ons het jubileum komen vieren. 
Graag horen we via info@pergama of je erbij aanwezig zult zijn.

 

Gezellige bezigheden

Kijkt u ook al uit om te komen kamperen in 2018? Wilt u iets speciaals voor de kinderen?  Kinderen spelen met z'n allen op de 3 trampolines, skelters en organiseren een partijtje voetbal. Ook kunnen de kinderen knutselen en hebben ze dit jaar al een leuke vlieger gemaakt en appelflappen gebakken.

 

Booking.com Guest Review Award

Voor onze vernieuwde B&B D'n Herd hebben we recentelijk een Guest Review Award mogen ontvangen. Met een gemiddelde cijfer van 8,2 mogen we trots zijn op wat we in een korte tijd behaald hebben. 

 


Vakantiewoningen

Wel zin om er tussenuit te gaan maar geen zin om met de caravan of tent te gaan. Maak dan gebruik van onze vakantiewoningen. De 2 vakantiewoningen zijn geheel in de ballonsfeer! Droom weg in een luchtballonmandje... Kijk onder het kopje 'vakantiewoningen' voor meer informatie over de vakantiewoning.

 

Camping ‘Pergama Landjuweel' 2e geworden bij de uitreiking van VEKABO Camping van het Jaar 2015!

VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks een spannende verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel 'VEKABO Camping van het jaar 2015'. Pergama Landjuweel was 1 van de 7 genomineerde campings van Nederland. Helaas zijn we niet de winnaar geworden maar hebben we wel een mooie 2e plaats behaald. Uiteraard zijn we trots op deze nominatie en de behaalde 2e prijs!