Nieuws

Gezellige paasactiviteiten

Tijdens het paasweekend zijn er tal van activiteiten te beleven op de camping. Gezamelijk met alle kinderen paaseieren schilderen, paasbroodjes bakken en op 1e paasdag paaseieren zoeken. Lijkt u dat ook leuk! informeer naar de mogelijkheden.

 

2018, een jubileumjaar

In mei 1993 zijn Toos en Jan begonnen met de camping. Dit jaar vieren we 25e jubileum.  In al die jaren hebben ze heel wat moois opgebouwd. Een mooi aangelegde groene camping met vele mogelijkheden en voor ieder wat wils.
- Ballonvaren doen Jan en Rud al 10 jaar met veel plezier. Iedere vaart blijft net zo mooi als de eerste. Blije gasten die genieten van het mooie uitzicht.
- Maar ook hebben we de B&B en de vakantiewoningen, deze laatste geheel in het thema van het ballonvaren, reeds 5 jaar in gebruik.
Zonder u was dit alles niet mogelijk geweest. Als dank hiervoor hebben we vele leuke acties bedacht. Blijf deze pagina daarom goed in de gaten houden. Wie weet staat er binnenkort een leuke activiteit op?

 

Last minute actie. 15 % korting op uw verblijf in een van onze vakantiewoningen

Wilt u in Januari of februari nog een weekend of midweek er tussenuit? U kunt bij ons terecht voor een bijzondere overnachting in een ballonmand. Boek snel en ontvang 10 % korting!

 

Gezellige bezigheden

Kijkt u ook al uit om te komen kamperen in 2018? Wilt u iets speciaals voor de kinderen?  Kinderen spelen met z'n allen op de 3 trampolines, skelters en organiseren een partijtje voetbal. Ook kunnen de kinderen knutselen en hebben ze dit jaar al appelflappen gebakken en een heerlijke smoothie gemaakt.

 

Booking.com Guest Review Award

Voor onze vernieuwde B&B D'n Herd hebben we recentelijk een Guest Review Award mogen ontvangen. Met een gemiddelde cijfer van 8,2 mogen we trots zijn op wat we in een korte tijd behaald hebben. 

 


Vakantiewoningen

Wel zin om er tussenuit te gaan maar geen zin om met de caravan of tent te gaan. Maak dan gebruik van onze vakantiewoningen. De 2 vakantiewoningen zijn geheel in de ballonsfeer! Droom weg in een luchtballonmandje... Kijk onder het kopje 'vakantiewoningen' voor meer informatie over de vakantiewoning.

 

Camping ‘Pergama Landjuweel' 2e geworden bij de uitreiking van VEKABO Camping van het Jaar 2015!

VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks een spannende verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel 'VEKABO Camping van het jaar 2015'. Pergama Landjuweel was 1 van de 7 genomineerde campings van Nederland. Helaas zijn we niet de winnaar geworden maar hebben we wel een mooie 2e plaats behaald. Uiteraard zijn we trots op deze nominatie en de behaalde 2e prijs!