nieuw seizoen

Kampeerseizoen 2018!

Geniet tot en met 20 april nog van onze voorseizoenprijzen!

De lentezon is al lekker actief. Krijgt u ook zo'n zin om er op uit te gaan met de caravan, tent of camper?  Het campingseizoen is reeds van start gegaan. U kunt weer gaan genieten van al het moois wat de natuur ons brengt. We hopen dat we komend jaar vele mooie dagen krijgen, zodat u kunt gaan genieten van het mooie Nederlandse land. In april starten we met vele gezellige activiteiten tijdens het paasweekend. Er is voor u nog een plaatsje beschikbaar.

Heeft u al een camping voor op het oog of bent u nog op zoek naar een leuke camping waar u kunt genieten van de omgeving, de kinderen zich volop kunnen uitleven op de camping? Fietsend of wandelend in de mooie Brabantse omgeving? Het maakt niet uit. Ieder op zijn eigen manier. Of samen met de kinderen iets leuks ondernemen? 
Vanuit Pergama Landjuweel zijn er tal van mogelijkheden om te bekijken of te gaan ondernemen voor jong en oud. Ook worden er vele activiteiten georganiseerd voor en door kinderen zoals knutselen en / of een fotozoektocht.

Informeer gerust naar de boekingsmogelijkheden voor 2018.
Zien wij u ook in  2018?

 

Bij ons op de camping

~  Zingen de vogels
~  Kunnen we relaxen
 ~ Lunchen we onder de parasol
~  Is het altijd gezellig
~  Barbecueën we graag
~  Zitten we lange zomeravonden
~  Kletsen we met elkaar
~  IS IEDEREEN WELKOM


Mini-camping Pergama Landjuweel ligt rondom onze boerderij op het mooie erfpark

Mini-camping Pergama Landjuweel ligt rondom onze boerderij op het mooie erfpark. Genieten op een mooi aangelegd en rustig terrein welke is omgeven door een prachtige natuur en fijne dreven.

Verblijf een nachtje in onze mooie Bed & Breakfast

Laat je eens verwennen met een gastvrij onthaal, een goed bed en een overheerlijk ontbijt. Geniet van de zon en vrije tijd in de tuin met vijver. De kamers bevinden zich in de boerderij, gelegen op ons mooie erfpark: 'Pergama LandJuweel'.