nieuw seizoen

We wensen u mooie en gezellige feestdagen! 

Wat hebben we afgelopen jaar toch een mooie zomer gehad. Lekker zonnig en warm. We moeten nog afwachten wat het komende jaar voor ons voor weer in petto heeft.
Nu eerst hopen op een paar mooie sneeuwlandschappen? 
De wintermaanden. Tijd voor rust en warmte in huis, waarna u in het voorjaar er weer lekker op uit kunt gaan met de caravan, tent of camper. Bent u al aan het kijken waar u komend jaar naar toe wilt gaan om te kamperen? 

Wilt u genieten van al het moois wat de natuur ons brengt. Met de fiets of liever wandelend?
Gaat u liever zwemmen met de kinderen of met de kinderen iets ondernemen?  Vanuit de camping hebben we diverse zwemmogelijkheden op niet al te grote afstand hiervandaan. Bv. de Ijzeren man in Vught, een strandbad waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en spelen. Kijk voor meer informatie op www.ijzerenman.nl

Heeft u al een camping voor op het oog of bent u nog op zoek naar een leuke camping waar u kunt genieten van de omgeving, de kinderen zich volop kunnen uitleven op de camping? Fietsend of wandelend in de mooie Brabantse omgeving? Het maakt niet uit. Ieder op zijn eigen manier. Of samen met de kinderen iets leuks ondernemen? 

Vanuit Pergama Landjuweel zijn er tal van mogelijkheden om te bekijken of te gaan ondernemen voor jong en oud. Ook worden er vele activiteiten georganiseerd voor en door kinderen zoals knutselen en / of een fotozoektocht. Daarnaast kunnen kinderen spelen in de speeltuinen, op de verschillende skelters en lekker springen op de trampolines.

Informeer gerust naar de boekingsmogelijkheden voor het seizoen van 2019.
Zien wij u ook ? 

 

Bij ons op de camping

~  Zingen de vogels
~  Kunnen we relaxen
 ~ Lunchen we onder de parasol
~  Is het altijd gezellig
~  Barbecueën we graag
~  Zitten we lange zomeravonden
~  Kletsen we met elkaar
~  IS IEDEREEN WELKOM


Mini-camping Pergama Landjuweel ligt rondom onze boerderij op het mooie erfpark

Mini-camping Pergama Landjuweel ligt rondom onze boerderij op het mooie erfpark. Genieten op een mooi aangelegd en rustig terrein welke is omgeven door een prachtige natuur en fijne dreven.

Verblijf een nachtje in onze mooie Bed & Breakfast

Laat je eens verwennen met een gastvrij onthaal, een goed bed en een overheerlijk ontbijt. Geniet van de zon en vrije tijd in de tuin met vijver. De kamers bevinden zich in de boerderij, gelegen op ons mooie erfpark: 'Pergama LandJuweel'.