nieuw seizoen

ONZE CAMPING IS GEOPEND!

U bent van harte welkom om te komen kamperen op onze camping. Wel zullen we allen wel rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Dit voor ieder zijn eigen gezondheid. 

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Zien we u binnenkort op de camping? Wij staan voor u klaar en hebben er zin in!

 

Op zoek naar een camping voor Pinksteren of wellicht al voor de zomervakantie?  

Het is reeds Lente. De warme zonnestralen schijnen je tegemoet. Krijgt u daarvan ook extra energie om dingen te gaan ondernemen? 
Bent u al aan het oriënteren waar u in 2021 een paar dagen naar toe zou willen gaan om te kamperen? Misschien is dit het juiste moment om naar een nieuwe campingplaats voor 2021 te gaan kijken. 
Het sanitair blinkt u tegemoet om u te ontvangen. De koffie is in huis om samen te genieten van een kopje koffie. Dus kom gerust een kijkje nemen! 

Wilt u genieten van al het moois wat de natuur ons brengt. Met de fiets of liever wandelend in de mooie Brabantse omgeving?
Bent u op zoek naar een leuke camping waar u kunt genieten van de omgeving, de kinderen zich volop kunnen uitleven op de camping? Gaat u liever zwemmen met de kinderen of met de kinderen iets ondernemen?  Het maakt niet uit. Ieder op zijn eigen manier.  
Vanuit de camping hebben we diverse zwemmogelijkheden op niet al te grote afstand hiervandaan. Bv. de Ijzeren man in Vught, een strandbad waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en spelen. Kijk voor meer informatie op www.ijzerenman.nl

Vanuit Pergama Landjuweel zijn er tal van mogelijkheden om te bekijken of te gaan ondernemen voor jong en oud. Ook worden er vele activiteiten georganiseerd voor en door kinderen zoals knutselen en / of een fotozoektocht. Daarnaast kunnen kinderen spelen in de speeltuinen, op de verschillende skelters en lekker springen op de trampolines.


Informeer gerust naar de boekingsmogelijkheden voor het seizoen van 2021.
Zien wij u ook ? 

 

Bij ons op de camping

~  Zingen de vogels
~  Kunnen we relaxen
 ~ Lunchen we onder de parasol
~  Is het altijd gezellig
~  Barbecueën we graag
~  Zitten we lange zomeravonden
~  Kletsen we met elkaar
~  IS IEDEREEN WELKOM


Mini-camping Pergama Landjuweel ligt rondom onze boerderij op het mooie erfpark

Mini-camping Pergama Landjuweel ligt rondom onze boerderij op het mooie erfpark. Genieten op een mooi aangelegd en rustig terrein welke is omgeven door een prachtige natuur en fijne dreven.

Verblijf een nachtje in onze mooie Bed & Breakfast

Laat je eens verwennen met een gastvrij onthaal, een goed bed en een overheerlijk ontbijt. Geniet van de zon en vrije tijd in de tuin met vijver. De kamers bevinden zich in de boerderij, gelegen op ons mooie erfpark: 'Pergama LandJuweel'.