Faciliteiten

Staanplaatsen

Bij ons zult u verbaast staan van de mooie, eigen plaatsen met vele verharde onderveldjes voor caravan en voortent. Er zijn diverse waterkranen beschikbaar en u heeft de mogelijkheid om uw TV gratis in te pluggen (kabel-TV) en de mogelijkheid om gewoon vanuit je eigen tent of caravan gebruik te maken van het Internet (WIFI). Dus nu voortaan fijn je e-mail ophalen, foto's doorsturen en lekker zoeken naar allerhande leuke dingen in de omgeving. Allemaal gratis!

Aankomst- en vertrekdagen zijn bij ons willekeurig. Ook is het gezellig druk op de camping. Hierdoor is het niet mogelijk om een specifieke plaats te reserveren. Komt u minimaal 4 weken aaneengesloten op de camping, dan mag u een aantal voorkeur plaatsen aangeven. Wij doen ons uiterste best om 1 van de plaatsen te reserveren.
Bent u slechter ter been of is er een andere reden dat u graag dicht bij het sanitair zou willen staan?  Of komt u samen met uw gezin of krijgt u de kleinkinderen te logeren?  Laat ons dit weten zodat we rekening kunnen houden met de staanplaats (dicht bij het sanitair of een speelgelegenheid). 


Sanitair

Ons sanitair zal u zeker bekoren; extra schoon en de beschikking over een badkamer met toilet. Ideaal voor moeders met kleine kinderen mede door de speciale kinder-wastafel. Deze is ook erg handig als u wat minder mobiel bent.
Sinds mei 2010 is het sanitair vernieuwd! Twee nieuwe badkamers voor minder valide mensen, waarvan 1 voorzien is van een kinderbadje. Tevens zijn er twee zeer ruime wascabines gerealiseerd. 
 

Speelvoorzieningen voor kinderen

Voor de kinderen is er een grote zandbak met eromheen een speeltuin met glijbaan en schommels. Er zijn diverse skelters waar groot en klein (kinderen) gebruik van kunnen maken. De grotere kinderen kunnen voetballen en vliegeren op een apart speelveld. Ook is er een tafeltennistafel. Kinderen zetten spontaan een speurtocht uit of organiseren een voetbalwedstijd met moeders of vaders...  Kortom; er valt vanalles te beleven.


Verhuur Caravan, fietsen of BBQ

Heeft u geen beschikking tot een eigen caravan maar wilt u wel kamperen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor de verhuur van een caravan.

U wilt er met de fiets op uit met uw gezin of bezoek, maar beschikt niet over genoeg fietsen. Er bestaat een mogelijkheid om tegen een vergoeding een fiets te huren.
Maar ook kunt u een BBQ huren om een gezellig avondje te gaan barbequen.
 

Wasmachine / droger

Wilt u graag u was schoon mee terug nemen naar huis of tussendoor een wasje doen. U kunt tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een wasmachine of een droger.  


faciliteiten-1
faciliteiten-2