Boerderij Beleving

De kinderen kunnen op onze boerderij o.a. lekker ravotten, de kalfjes mee eten geven, knuffelen met de knuffeldieren en de kleine kuikentjes bekijken. Dat houdt bijvoorbeeld in dat ze mee mogen helpen mais te kruien voor de kalfjes, de kalfjes brok voeren en als je durft de kalfjes op je vingers laten zuigen.

Ook met de trekker meerijden is een hele belevenis, alhoewel dat je natuurlijk wel goed moet uitkijken. Daarnaast kun je ook lekker skelteren of fietsen en een spannende hut bouwen!

Dieren

Naast onze boerderij met grote kalfjes, zijn er van allerhande beesten te vinden, zoals kippen, kalkoenen, eenden, sierkippen, konijnen, cavia's, enz.

Honden

Honden zijn bij ons toegestaan, maar wel onder duidelijke condities (zoals bijv. altijd aangelijnd, goed uitlaten en geen overlast veroorzaken). Huisdieren zorgen voor veel plezier voor u, maar laat het dat ook voor een ander zijn!

Daarnaast is het zo dat bij ons ook een Hondenschool (KYON) haar thuisplaats heeft. Dat wil zeggen dat in het voor- en naseizoen er door de week op 3 trainingsavonden honden worden opgeleid. Er worden zowel puppie- als gehoorzaamheids cursussen gegeven. Deze trainingen zijn een lust voor het oog, het is prachtig om te zien hoe behendig de honden (en hun baasjes) kunnen worden.